Covid-19

Door de beslissingen van de nationale veiligheidsraad op 15 april 2020, heeft de organisatie van de Dodentocht beslist om de 51ste editie uit te stellen tot de zomer van 2021. Dit betekent jammer genoeg dat ook wij onze deuren gesloten houden. We beginnen alvast aan de voorbereidingen van volgend jaar en hopen jullie allemaal op 11 augustus 2021 terug te zien!

Meer info: Dodentocht

Welkom

Scouting Bornem verwelkomt alle wandelaars en sympathisanten van de 51ste Internationale Dodentocht (13 augustus 2021) op de enige officiële (bewaakte) Dodentocht-camping op Domein Kloosterheide. Van woensdag tot zondag kan je er terecht met tent, caravan of mobilhome. Voor een democratische prijs geniet je er een lang weekend van een leuke campingsfeer en comfortabele sanitaire voorzieningen. Onze medewerkers zorgen voor maaltijden en drank. Op donderdag wordt er verbroederd met de lokale bevolking tijdens ‘ Feest op de Camping ’.

Ideale overnachtingsplaats voor wandelaars en hun supporters. Schrijf daarom snel in om de aankomstformaliteiten te vergemakkelijken.

Laatste nieuws