Toegang tot de camping (aankomst en vertrek)

De camping opent zijn deuren op woensdag voormiddag 9 augustus 2023 om 08:00 en sluit zijn deuren op zondag 13 augustus 2023 om 12:00.

Aankomen dient op woensdag en donderdag te gebeuren voor middernacht, op vrijdagavond voor 18 uur.

De in- en uitrit van de camping wordt elke nacht voor alle verkeer gesloten tussen 00:00 uur en 08:00 uur. Zo garanderen we de nachtrust van de kampeerders. De voetgangers in- en uitgang blijft 24/24 open.

Tijdens de Dodentocht is de toegang tot de camping voor voertuigen beperkt :

  • Kampeerders die vrijdag toekomen kunnen de gps-route niet volgen aangezien de toegangswegen tot Bornem afgesloten zijn. Volg de wegwijzers ‘Camping DOTO’ en download het plan hier.
  • Op vrijdag is er geen toegang mogelijk tussen 21:00 en 23:00. Dit omwille van de start van de Dodentocht in domein Breeven.
  • Op zaterdag is het enkel mogelijk om de camping op vooraf vastgestelde tijdstippen te verlaten, om 10 / 12 / 14 / 16 / 18 en 20 uur laten we voertuigen vertrekken. Dit om de veiligheid van de wandelaars niet in het gedrang te brengen.
  • Op zaterdag is de camping opnieuw vrij toegankelijk vanaf 22:00.

Op zondag voormiddag is er de mogelijkheid om een shuttle service van de camping naar het treinstation in Bornem te gebruiken.

Wandelaars – vertrekplaats Dodentocht

Hoewel Camping Dodentocht bij de startplaats gelegen is, moeten wandelaars vrijdag toch rekenen op een kleine wandeling naar de startplaats. De Dodentocht start vrijdag om 21:00 uur STIPT. Download het plan hoe je van de camping de startplaats kunt bereiken.

Programma

Op donderdag om 19:30 is er een Oecumenische Viering in de Sint-Bernardusabdij.

Op donderdagavond verbroederen de kampeerders met de lokale bevolking tijdens ‘ Feest op de Camping ’. Rond de vuurkorven kan je genieten van live muziek. In de bar serveren we verschillende Belgische bieren, cocktails en verschillende andere dranken. Als late night snack voorzien we echte Belgische frieten en frituurhapjes.

De Dodentocht start op vrijdag om 21:00.

Diversen
  • Er is wifi aanwezig in en rond het gebouw.
  • Er is een gratis oplaadpunt voorzien voor smartphones aan de bar.
  • In België gebruiken we een type E stekker en stopcontact (1). Deze hebben een centrale aardingspin. Ook een Eurostekker kan gebruikt worden (2). Ook voor caravans/mobilhomes zijn deze types aansluiting nodig.

(1) (2)